Szilárd Tanácsadás Soccer Ez segíthet bárki

Ne játszunk egy iskolai focicsapat? Lehet, hogy csak szeretnék menni oda a pályán, és szórakozni a barátaival. Lehet, hogy arra törekednek, hogy a következő nagy futballista. Nem számít, milyen, futball szórakoztató, és ez úgy készség annak érdekében, hogy lesz egy jobb játékos. Próbáld ki ezt a tanácsot a méret, ahogy többet megtudni a foci.

Te nem szabad a játék, ha a labda áthalad. Lépést tartani a keresetet, mint lehet látni a labdát hamarosan jön vissza hozzád. Labdarúgás szól a csapatmunka, és akkor előbb-utóbb vissza a labdát, ha van jobb helyzetben.

Ha látsz egy csapattársa jó helyzetben, át a labdát gyorsan. Miután a labdát, bele magad jó terület helyzetét. Get előtt blokkolók, így a csapattársa könnyen át a labdát vissza hozzád, vagy egy másik csapattársa, aki jobb helyzetben.

A kommunikáció nagyon fontos a futballpályán. A rövid szavak vagy kifejezések, mint a „viszont” segítségével és a csapattársak játszanak összetartóbb játék. Különösen, mivel a verbális, mint a lépést a játék felveszi valóban segít, hogy „játszani okosabb”, és végül megnyeri a játékot.

Futball cipő

Mielőtt befektetni az első pár futballcipő, úgy a típusú mező, amely akkor játszani. Ha játszani bent, akkor valószínűleg szüksége lesz egy pár gumitalpú futballcipő helyett stopli. A legtöbb természetes felületek, választhatja öntött vagy szilárd talajon stopli. Kemény talaj és multiground cleats alkalmasak felületek, amelyek nehezen vagy természetes, mint például a gyep.

Itt az ideje, hogy hozza a tanácsot, amit kiolvasott a pályára. Azt is meg kell tartani többet megtudni e nagyszerű sport. Nincs sapka a készségek akkor lehet megtanulni és használni, így kint, és élvezze a játékot szeretsz játszani.