Mit kell tudni a labdarúgás

Nem számít, mi a kedvenc sport, minden sportoló álma, a győzelem és a győztes. De a győztes Ehhez tudás és a sok gyakorlás. Íme néhány tipp és trükk, hogy segítsen bővíteni a készségfejlesztés és lesz egy jobb futballista. Ezek a tippek segítségével válik a nagy futballista, hogy valóban akar lenni.

A kommunikáció nagyon fontos, ha játszani egy csapat. Jelölje meg, hogy másoknak mi a szándékai. Elfogadom a szót fogja használni, hogy kommunikálni a szándéka, hogy a labdát, vagy próbálja pontozás. Akkor is van egy szó segítségével segítséget kérni.

Letétele után a labda, nem pihenni, és feltételezik, hogy elkészült egy játék. Ehelyett nyom a csapattársa letette a labdát, hogy megtalálják a legjobb helyzetben, hogy segítsen neki. Egy jó csapat tagja fog múlni, hogy ha te nyitott.

Ne legyen a foci anya, aki az összes többi szülő szervilizmus és az összes gyermek csapattársai nevetségessé őt az iskolában. Támogassa a döntések a játékvezető, és ne kiabálj utasításokat a pálya szélén vagy elfogyott rá a játékteret, hogy konzultáljon a ref vagy utasíthatja a gyermek.

Futball cipő

Mielőtt befektetni az első pár futballcipő, úgy a típusú mező, amely akkor játszani. Ha játszani bent, akkor valószínűleg szüksége lesz egy pár gumitalpú futballcipő helyett stopli. A legtöbb természetes felületek, választhatja öntött vagy szilárd talajon stopli. Kemény talaj és multiground cleats alkalmasak felületek, amelyek nehezen vagy természetes, mint például a gyep.

Most, hogy elolvasta néhány új futball tippeket, hogy az idő, hogy próbálja ki őket. fogd meg a futball-labda, és kap a gyakorló őket most. Ezután hívja néhány barátommal, és ossza meg ezeket az új ismeretek. Ezek az új ismeretek, valamint egy kis gyakorlás és elkötelezettség az, ami kell ahhoz, hogy legyen egy győztes csapat.